„Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról.”

Henry Ford

Tisztelt Látogató!

Takács Erika vagyok, a Red Purse Kft. ügyvezetője. A Kft. 2017. évben alakult, de azt megelőzően a könyvelő iroda egyéni vállalkozás keretében szolgálta ki ügyfeleit 2008. óta. Az évek során szerzett szakmai tapasztalat és a megbízható tudáson alapuló munkavégzés ügyfeleink megelégedettségét eredményezi. Tevékenységünk könyvelés és adótanácsadás, termékdíj ügyintézés. Személy szerint foglalkozom egyéb vezetési tanácsadással és üzletviteli tanácsadással is.

A dinamikusan bővülő ügyfélkör széles és naprakész szakmai tudást követel meg, melynek folyamatos továbbképzésekkel tudunk eleget tenni. Az iroda vezetőjeként mérlegképes könyvelő, közgazdász, adótanácsadó és logisztikai menedzser végzettségekkel rendelkezem. Munkatársam mérlegképes könyvelő és közgazdász végzettségű.

Megbízóink egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek, melyek tevékenységi köre szerteágazó, a kereskedelemtől a szépségiparon át, egészen a művészetekig. Munkánkat megbízható informatikai háttérrel, integrált ügyviteli rendszer segítségével végezzük. Az elektronikusan benyújtandó bevallásokat és adatlapokat saját ügyfélkapun keresztül továbbítjuk az illetékes szervek felé. Ügyvezetőként vállalati felelősségbiztosítással rendelkezem, mely az ügyfeleim biztonságát is szolgálja.